‘Burası Survivor parkuru değil’

Yayın tarihi: 15 Ekim 2020 Perşembe 10:24 pm - Güncelleme: 15 Ekim 2020 Perşembe 10:27 pm

Bolu’da Şahin E. isimli genç inşaat halindeki bir iş merkezinin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Genç adamı intihardan vazgeçirmeye çalışan polis ise olayı izlemeye gelenlere”Burası survivor parkuru değil, şerirtlerin üzerinden zıplayıp durmayın” diye isyan etti.

Bolu’da akşam saatlerinde kentin işlek noktalarından biri olan Demokrasi Meydanı’nda meydana gelen olayda bir genç inşaat halindeki 5 katlı iş merkezinin çatısına çıktı. İnşaatın çatısına çıkan 20 yaşındaki Şahin E. kız arkadaşını başka bir erkekle gördüğünü iddia etti. Durumu görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken çevreye güvenlik şeridi çekildi.

‘BU ŞERİT SÜS DEĞİL, SURVİVOR PARKURU DEĞİL’

İkna çalışmaları sırasında, inşaatın çevresinde çok sayıda kişi toplandı. Vatandaşlardan bazıları cep telefonu kameralarıyla olayı görüntülendi. Çok sayıda kişi, emniyet şeridini geçmeye çalışınca bir polis memuru, “Bu şeritleri süs olsun diye koymadık. İleride bir tane daha var lütfen. Burası Survivor parkuru değil. Üzerinden zıplayıp durmayın. Ben şerit çekmişim üstünden atlayıp, zıplayıp geçiyorsunuz. 2 tane şerit çekmişiz hala geçiyorlar. Hayretler içindeyim” diye isyan etti.

‘TUVALETE GİDECEĞİM’ DİYE KENDİSİNİ SAVUNDU

Polis memurun tepkisinin ardından bir kişi, “Lavaboya gidecektim. Yasak mı?” diyerek kendisini savundu. Polis kalabalığı olay yerinden uzaklaştırırken, ikna çalışmalarını sürdürdü.

Yaklaşık 1,5 saat süren çabanın ardından Şahin E., vazgeçirilerek aşağı indirildi. Genç adam, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.