Bundesliga’dan Türkiye’ye! Galatasaray bir transferi daha bitirdi

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 5:33 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı 5:33 pm

Galatasaray, orta sahayı güçlendirmek için Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’de forma giyen Kerem Demirbay ile anlaştı. Yıldız oyuncunun bu gece İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Süper Lig’de geçen sezon kupayı müzesine götüren Galatasaray, yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Sarı kırmızılı ekip, bir süredir kadrosuna katmak istediği Kerem Demirbay’ transferinde mutlu sona ulaşmak üzere.

Alman basınından Kicker’in haberine göre; Kerem Demirbay’ın Bayer Leverkusen’den Galatasaray’a transferi an meselesi. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, bugün bir anlaşmaya varılabileceği ifade edildi.

MENAJERİ PAZAR GÜNÜNDEN BERİ İSTANBUL’DA

Öte yandan Kerem’in menajeri Ersin Akan’ın pazar günü İstanbul’a geldiği ve hafta sonundan beri anlaşmayı sonuçlandırmak için görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Demirbay’ın bu gece İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

BONSERVİSİNE 32 MİLYON EURO VERİLDİ

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2019 yılında 32 milyon euro bonservis bedeliyle Hoffenheim’dan Leverkusen’e transfer olmuştu. Alman takımıyla 149 maça çıkan Kerem 15 gol, 30 asistle oynadı.

Galatasaray’a bir büyük sponsor daha!