Buldan: Mührü öyle bir vurun ki Erdoğan 50+1’i rüyasında bile görmesin

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2023 Salı 2:28 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı 2:28 pm

‘1 oy Yeşil Sol’a, 1 oy Kılıçdaroğlu’na’ diyen HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan “Yeşil Sol’un altına mührü öyle bir vurun ki 50+1’i Recep Tayyip Erdoğan rüyasında bile görmesin” dedi. 

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Yeşil Sol Parti’nin Iğdır’da Belediye Meydanı’nda düzenlediği mitingde konuştu. Iğdır’dan iki dönem büyük oranlarla seçildiğini belirten Buldan, Iğdır halkına bir vefa borcunun olduğunu söyledi.

Buldan “Bir sözüm de küsenlere, darılanlara ve evinde oturanlara. Bu parti geçmişten beri herkese görev verdi. Bir dönem görev alanlar başka bir dönem görev almayınca küsüyorsa, darılıyorsa, evinde oturuyorsa o zaman bu mücadeleyi anlamamış demektir. Hiç kimsenin bu mücadeleye katkı sunmadan zarar vermesine asla müsaade etmeyiz. Onlar da bilsin ki bu onurlu, kıymetli mücadelede olmak herkesi yüceltir. Çünkü bu parti herkese kıymet vermiş, herkesi onurlandırmış, herkese görev vermiştir” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Yeşil Sol’a oy isteyen Buldan, “Oy kullanacağınız, sandığa gideceğiniz gün elinize pusulayı alın, hiçbir partiyi görmeyin, sadece Yeşil Sol Parti’yi görün. Yeşil Sol’un altına mührü öyle bir vurun ki 50+1’i Recep Tayyip Erdoğan rüyasında bile görmesin. Şimdi 1 oy Yeşil Sol’a, 1 oy Kılıçdaroğlu’na diyoruz. Çünkü artık faşizmin gitmesini istiyoruz, baskıların durmasını istiyoruz. Bu ülkeye barışın, huzurun, refahın, adaletin, sevginin gelmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CANLI | Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu Bolu’da

YSK’dan ret alan Soylu’nun yeni planı! Polis ve jandarma sandık sonucu toplayacak