Buket Aydın canlı yayında tanımını bilmediği kelime kullandı

Yayın tarihi: 9 Eylül 2020 Çarşamba 12:49 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2020 Çarşamba 12:49 pm

Yerel seçimler öncesi konuk aldığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyükşehirleri alacaklarını söylediği anlarda gülmesiyle gündem olan Buket Aydın kelime anlamını bilmeden apolitik olduğunu açıkladı.

tv100’ün yeni programı Okan Bayülgen ile Nokta’ya Buket Aydın konuk oldu. Okan Bayülgen ile Nokta’da Buket Aydın’a bir çok soru yönlendirildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim iddialarını Buket Aydın’ın gülerek karşılaması çok konuşulmuştu. Okan Bayülgen’in ‘Neden gülüyordunuz?’ sorusuna Buket Aydın “Benim CHP’li olmamam, CHP Genel Başkanı’na saygısızlık edebileceğim anlamına gelmez. Diyelim ki Buket Aydın, AK Partili…” yanıtını verirken, Okan Bayülgen “Burada bir parantez açalım. AK Partili misiniz?’ diye sordu.

Buket Aydın, “Ben apolitik olmayı tercih ediyorum. Ben gazeteci olarak herhangi bir partili olamam. Buket Aydın, AK Partili olduğu için güldü diyorlar ya, ben AK Partili olsam da muhalefet partisi genel başkanına saygısızlık edemem, nokta…” diyerek cevapladı.

BAYÜLGEN: TANIM HAKKINDA PROGRAMDAN SONRA KONUŞALIM

Okan Bayülgen Buket Aydın’ın lafının arasına girerek “belki apolitik demek doğru değil belki politik olamam demek daha doğru” dedi. Yeniden “apolitik olmayı tercih ediyorum” diyen Buket Aydın’a Bayülgen ” Bu tanım hakkında programdan sonra konuşalım bence öyle dememen daha iyi olacak diye düşünüyorum diye ekledi