BTP’ye Millet İttifakı daveti! Baş ve Akşener görüşecek

Yayın tarihi: 27 Ekim 2022 Perşembe 1:57 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2022 Perşembe 2:05 pm

Özel Haber: Soner Bahadır

BTP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarın Millet İttifakı’na katılma konusunda bir görüşme yapacağını söyledi.

Bağımsız Türkiye Partisi(BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Hüseyin Baş’ın Basın Danışmanı İsmail Çetin, Hüseyin Baş’ın Millet İttifakı’na katılma çağrısının ardından İYİ Parti’den peş peşe gelen olumlu yanıtlar hakkında açıklama yaptı.

TELE1’den Soner Bahadır’a konuşan İsmail Çetin, Hüseyin Baş’ın Millet İttifakı’na yaptığı çağrının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Hüseyin Baş’ı aradığını ve yarın saat 15.00’te BTP Genel Merkezi’nde BTP’nin Millet İttifakı’na katılımıyla ilgili bir görüşme yapılacağını söyledi.

PEŞ PEŞE OLUMLU YANITLAR GELMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Meral Akşener’in Başdanışmanı Kürşad Zorlu sosyal medya haberinden yaptığı paylaşımda Hüseyin Baş’ın çağrısına, “Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır” yanıtını vermişti.

İYİ Parti’den BTP’ye ittifak yanıtı

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan da aynı konuda, “Millet İttifakı dağılacak, 6’lı masa azalacak diye beklerlerken daha da büyüyoruz! Hoşgeldiniz @BTP_Parti @huseyinbas_BTP” paylaşımında bulunmuştu.

Hüseyin Baş da Mehmet Aslan’ın paylaşımını beğenmişti.

 

Saadet Partisi’nden BTP Lideri Baş’ın Millet İttifakı iddiasına yanıt