BTC ve Ethereum tahminleri üst seviyelerde

Yayın tarihi: 5 Ekim 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 3 Ekim 2021 Pazar 1:52 pm

Kripto paraların liderleri olarak bilinen BTC ve Ethereum tahminleri birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bazı analistler uçuk rakamlar verirken kimileri ise daha çok düşük tahminlerde bulunuyor.

Bir Wall Street şirketi olan Fundstrat def dijital varlıklar hakkında öyle bir tahmin yürüttü ki herkesi çok şaşırttı.

SEC isimli kurumu muhtemelen hatırlarsınız. Özellikle Ripple davaları nedeniyle sürekli gündemde. Bu defa Bitcoin ile ilgili kararlardan dolayı gündeme oturabilir. Ortaya çıkan son detaylara göre bu defa Bitcoin ETF’sini onaylayacak. Ancak bunun sadece tahmillerden ibaret olduğunu baştan söyleyelim.

Ethereum

Kripto para devleri genellikle bazı dinamiklere göre şekilleniyor. Bitcoin daha çok kabul edilebilirlik açısından fiyat değişikliği yaşarken Ethereum ağ yükseltmelerine göre şekilleniyor. Cardano gibi kripto paralar yine güncellemeler ile birlikte fiyat dalgalanmalarına şahit oluyor.

Uzun vadeli yatırımcılar diğerlerine göre bir miktar daha kazançlı çıkabilir. Sonbahar ayında ayıların uykuya dalacağı tahmin ediliyor. Bitcoin için ekim ayı tahminleri 70 bin. Ethereum için bu tahminler 4380 dolar düzeyinde. Kısacası her iki kripto para birimi için tahmin edilen rakamlar biraz uçuk diyebiliriz.

Bitcoin balina hareketleri ile karşı karşıya: Geliyor gelmekte olan

Birçok kripto para analisti Aralık ayının sonlarına kadar 100 bin dolar seviyelerini işaret ediyor. Özellikle küçük yatırımcının buna bel bağlayıp daha fazla yatırım yapması bekleniyor. Mega balinalar ise her zamanki gibi pusuda bekliyor. Kısacası kripto para dünyası yine hareketli bir kış ayına giriyor.