Brezilya’da “Jorge Jesus’un ses kaydı” iddiası!

Yayın tarihi: 13 Nisan 2023 Perşembe 11:32 am - Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe 11:32 am

Fenerbahçe’de geleceği tartışmalı olan Teknik Direktör Jorge Jesus‘un eski kulübü Flamengo ile görüştüğü iddia edildi. Brezilya basınında Jorge Jesus’a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus hakkında son dönemde çıkan ayrılık iddiaları gündemdeki yerini koruyor. İsmi Brezilya Milli Takımı ve Suudi Arabistan Milli Takımı ile anılan Portekizli teknik adamın son talibi ise eski kulübü Flamengo olmuştu.

Vitor Pereira ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Brezilya ekibinin, teknik direktörlük görevi için ilk hedefinin Jorge Jesus olduğu öne sürülmüştü.

Flamengo İkinci Başkanı Marcos Braz’ın Jesus’u telefonla aradığı belirtilirken, 68 yaşındaki teknik adamın o görüşmeyle Brezilya basınına yaptığı açıklama ortaya çıktı.

Habertürk’ün UOL’den aktardığı habere göre; Brezilya’dan bir gazeteciye konuşan Jesus’un ses kaydı yayınlanırken, tecrübeli teknik adamın Flamengo hakkındaki yorumları dikkat çekti.

Jorge Jesus: Taraftar şampiyonluğa bizim kadar inanmıyor

İşte Jesus’un gündem yaratan ses kaydı:

“Günaydın dostum! Türkiye saat sabah 10, Brezilya ile aramızda 6 saat fark var. Brezilya’da, çok para istediğimi ve benimle bu yüzden anlaşmaya varamadıklarını neden söylüyorlar, bilmiyorum.

Bunun amacı nedir bilmiyorum, maddi hiçbir pazarlık olmadı ama gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu. Marcos Braz, Fenerbahçe’den hemen ayrılmamı istedi, ben ise bunu yapamayacağımı ilettim. Biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledim.

Başkanla (Ali Koç) konuşmam için bile zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Türkiye’de ligin bitmesine daha 1.5 ay var. Braz bana Flamengo’nun başına geçici bir teknik direktör getireceğini söyledi. Ben de ‘Tamam’ dedim. Beni 1 haftadan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. Tamam işte, bu iyi. İnsanların, Flamengo’ya gitmezsem bunun maddi nedenlerle olduğunu düşünmelerini istemiyorum. Çünkü daha Marcos Braz ile para konuşmadım bile. Şimdiden dünyaları istediğimi söylüyorlar…”