Bozkurt: Erdoğan ekonomiden bahseden vekillere ‘sizin gibi düşünmüyorum’ dedi

Yayın tarihi: 19 Haziran 2022 Pazar 8:58 am - Güncelleme: 19 Haziran 2022 Pazar 8:58 am

Gazeteci Sedat Bozkurt, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomik krizden bahseden AKP’li vekillere ‘Sizin gibi düşünmüyorum’ dediğini öne sürdü.

Gazeteci Sedat Bozkurt, Kısa Dalga’da yayımlanan yazısında AKP’nin Kızılcahamam kampından kulis bilgileri aktardı. Sedat Bozkurt, AKP’nin kampa girdiği vakit her zaman paylaşılan açık büfe yemek görüntülerinin paylaşılmamasına dikkat çekerek AKP’li vekillerin moralsiz olduğunu yazdı.

“BAKANLARA BÜROKRAT MUAMELESİ YAPILDI”

Bakanlar ile seçim bölgelerini içeren bire bir görüşmelerin çok az yapıldığını dile getiren Bozkurt, “Bakanlara, birkaçı hariç bürokrat muamelesi yapıldı, bu sınırların dışına söylemleriyle çıkmaya çalışanlar uyarıldı, tepki gördü” dedi.

ERDOĞAN’DAN VEKİLLERE: SİZİN GİBİ DÜŞÜNMÜYORUM

Bozkurt, Erdoğan’ın AKP’li vekillerle heyetler halinde görüştüğünü belirterek, “Bazı milletvekilleri bu görüşmeye bile katılmadı, katılanların büyük kısmı da susmayı tercih etti. Daha önce “muhalefet ağzıyla konuşuyorsunuz” diye susturduğu ülkenin ekonomik sıkıntılı hallerini anlatanları, bu sefer dinledikten sonra, “sizin gibi düşünmüyorum” diye karşılamakla yetindi. Milletvekilleri kamptan moralli ayrılmadı” ifadelerini kullandı.

Bloomberg’den Erdoğan yorumu: Komplo teorilerini katlayarak Batı’yı suçlayacak