Boşanma davasında silahlar konuştu! Eşinin akrabaları tarafından vuruldu

Yayın tarihi: 28 Eylül 2023 Perşembe 5:37 pm - Güncelleme: 28 Eylül 2023 Perşembe 5:37 pm

Adana’da bir kişi boşanma davasının görüldüğü duruşma çıkışında eşinin akrabaları tarafından silahla başından vuruldu.

Olay ,Adana’nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Saydam Caddesi’nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İHA’nın haberine göre, Necmettin ve Fatma Çakmak çifti, ‘şiddetli geçimsizlik’ sebebiyle boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin bugün Adana Adliyesi’nde görülmesi planlanan duruşması ertelendi ve çift boşanamadı. Mahkeme çıkışı Fatma Çakmak’ın akrabaları iddiaya göre, Necmettin Çakmak’a saldırdı. Ancak çevredekilerin araya girmesiyle Necmettin Çakmak uzaklaştırıldı.

YOLDA YÜRÜRKEN SİLAHLA VURULDU

Necmettin Çakmak, Saydam Caddesi’nde yürürken bir grup tarafından önü kesildi ve önce darp edildi. Daha sonra gruptan bir kişi belinden çıkarttığı tabanca ile Çakmak’ın başına 1 el ateş etti. Necmettin Çakmak, kanlar içerisinde yere yığılırken grup otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Çakmak’ı hastaneye kaldırırken polis ekipleri olaya karıştığı öne sürülen çok sayıda şahsı gözaltına aldı.

Öte yandan Necmettin Çakmak’ın geçtiğimiz sene kayınbiraderini bıçakladığı için cezaevine girdiği ve yeni çıktığı öğrenildi. Çakmak’ın hastanede tedavisi sürerken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Adana’da kadın cinayeti! 2 çocuk annesi silahla öldürüldü