Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınpederini yaralayıp canına kıydı

Yayın tarihi: 6 Şubat 2024 Salı 7:39 am - Güncelleme: 6 Şubat 2024 Salı 7:39 am

Edirne’de boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederini silahla yaralayıp intihar girişiminde bulunan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Edirne’nin Keşan ilçesinde ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi 36 yaşındaki A.D. ile kayınpederi Y.D.’yi tabancayla vurarak yaralayıp, aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkışan 41 yaşındaki Sertaç D., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, geçen cumartesi günü, saat 08.00 sularında İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde meydana geldi. Keşan Küçük Sanayi Sitesi’ndeki iş yerinde biçerdöver tamiri yapan Sertaç D., boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı 2 çocuğunun annesi A.D. ile kayınpederi Y.D.’ye evlerinden çıktıkları sırada tabancayla peş peşe ateş etti. A.D. sağ kasığı ve bacağından, babası Y.D. ise sol omzundan yaralandı.

Sertaç D., kiralık olduğu belirlenen otomobille kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Baba ve kızı, Keşan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olan A.D., buradaki müdahalesinin ardından Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

BOŞ ARAZİDE BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Polis, bir süre sonra Sertaç D.nin kaçtığı otomobili olay yeri yakınlarında terk edilmiş halde buldu. Ekipler, olaydan 3 saat sonra Sertaç D.’yi de İspat Cami Mahallesi Yüksekokul Sokak’ta bulunan boş bir arazide başından silahla vurulmuş olarak ağır yaralı halde buldu. Hayatına son vermeye kalkıştığı değerlendirilen Sertaç D., çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sertaç D., 3 gündür tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde bugün hayatını kaybetti. Sertaç D.nin cenazesi otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Tedavisi süren A.D.nin sağlık durumunun iyiye gittiği, babası A.D.nin ise taburcu edildiği bildirildi.

(DHA)

Kaynak: DHA