Boşanma aşamasındaki eşini av tüfeğiyle başından vurdu

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 3:15 pm - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 3:15 pm

Adıyaman’da, Zeynal Yücel (50), boşanma aşamasındaki eşi Remziye Yücel’i (46) sokak ortasında av tüfeği ile başından vurdu. Hastaneye kaldırılan Remziye Yücel hayatını kaybederken, polis olayın ardından kaçan Zeynal Yücel’in yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, sabah saatlerinde İmamağa Mahallesi’nde meydana geldi. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temizlik personeli olarak çalışan Remziye Yücel, sabah işe gittiği sırada boşanma aşamasında olduğu ve 2 yıldır ayrı yaşadığı öğrenilen eşi Zeynal Yücel, tarafından sokak ortasında av tüfeği ile vuruldu. Olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri Remziye Yücel’i Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan 4 çocuk annesi Yücel, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Polis olayın ardından kaçan Zeynal Yücel’i yakalamak için çalışma başlattı.

HAYATINI KAYBETTİ

Adıyaman’da boşanma aşamasındaki eşi Zeynal Yücel tarafından sokak ortasında av tüfeği ile vurulan Remziye Yücel, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis olayın ardından kaçan Zeynal Yücel’i gözaltına aldı. 4 çocuk annesi Remziye Yücel’in cansız bedeni otopsi işlemleri için adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, Zeynal Yücel’in, emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Serbest bırakıldı: Kendisinden şikayetçi olan kadını öldürdü!