Bodrum’da yangın çıkaran kişi denize kaçtı! Boğulma tehlikesi geçirdi

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2023 Salı 4:27 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2023 Salı 4:28 pm

Bodrum‘da bir kişi, makilikte çıkardığı yangın sonrası denize kaçtı. Boğulmak üzereyken kurtarılan kişi polise teslim edildi.

Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da makiliği ateşe verdikten sonra denize kaçan kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Bölgeden geçen teknedekiler tarafından kurtarılan kişi, polise teslim edildi.

50 DÖNÜM ALAN ZARAR GÖRDÜ

Bodrum ilçesi İçmeler mevkisinde kurduğu çadırda konaklayan V.İ., dün akşam saatlerinde, görgü tanıklarının iddiasına göre, uyuşturucu madde kullandıktan sonra, makilikte yangın çıkardı. V.İ., ardından da denize kaçtı. Bu sırada çevredekiler alevlere müdahale ederken, bölgeye itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin de gelmesiyle alevler daha fazla büyümeden söndürüldü. Çevredekiler ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında 50 dönüm alan zarar gördü.

“KENDİMİ DENİZDE BOĞMAYA ÇALIŞTIM AMA KURTARDILAR”

Ailesiyle sorun yaşadığını belirten V.İ., “3 gün önce buraya gelip, çadır kurdum. Bugün de kendimi çadırla birlikte yakmaya çalıştım ama başaramadım. Daha sonra kendimi denizde boğamaya çalıştım ama kurtardılar” dedi.

POLİSLERDEN BİRİNİN TABANCASINI ALMAYA KALKIŞTI

V.İ. yolda bu kez de polislerden birinin tabancasını almaya kalkıştı. Ancak polisler, V.İ.?yi müdahale edip gözaltına alarak polis merkezine götürdü. V.İ.?nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Bodrum’da oteller boş kalınca işten çıkarmalar başladı! “Turizm ilk defa bu kadar kötü”