Bodrum’da katledilen Rus anne-kızın cenazeleri 15 gün sonra teslim alındı

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 3:56 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 3:56 pm

Rus paralı asker Andrej Kuslevic’in Bodrum’da katlettiği, cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı Rus uyruklu Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova’nın cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve gayrimenkul alım-satım işi yapan Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova’nın 28 Kasım saat 16.00 sıralarında yol kenarındaki dik yamaçta, 3 metre arayla çarşafa sarılmış cesetleri bulundu.

İncelemeler sonucunda anne kızı canice katleden kişinin Irina Dvizova’nın eski eşi Rus paralı asker Andrej Kuslevic olduğu ortaya çıktı. Kuslevic’in olayın ardından küçük erkek çocuğunu da yanına alıp Litvanya’ya kaçtığı belirtildi.

CENAZELER İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI

Maddi durumları iyi olmayan, 3 çocuğundan en büyüğü olan David Dvizov ve diğer yakınları, annesi ve kardeşinin cenazelerinin alınıp, ülkelerine götürülebilmesi için Rusya’da yardım kampanyası başlattı. David Dvizov, toplanan yardımların ardından beraberindeki yakınlarıyla birlikte Rusya’dan uçakla bugün Muğla’ya geldi. Dvizov, Adli Tıp Kurumu’ndaki resmi işlemlerin ardından teslim aldığı annesi ve kız kardeşinin cenazelerini Antalya Havalimanı’na özel cenaze aracı ile götürdü.Öte yandan çifte cinayetin şüphelisi olarak aranan Irina Dvizova’nın eski eşi Andrej Kuslevic’in yakalanması için Litvanya güvenlik birimleriyle gerekli yazışmaların yapıldığı bildirildi.

Bodrum’da çarşafa sarılı cesetler Rus kadın ve 15 yaşındaki kızına ait çıktı

Kaynak: TELE1