Blake Lively Kate Middleton’dan özür diledi

Yayın tarihi: 23 Mart 2024 Cumartesi 6:06 pm - Güncelleme: 23 Mart 2024 Cumartesi 6:10 pm

Oyuncu Blake Lively, dün kansere yakalandığını duyuran Kate Middleton‘ın üzerinde oynanmış olduğu ortaya çıkan paylaşımına yönelik yaptığı yorum nedeniyle özür dilediğini açıkladı.

Galler Prensesi Kate Middleton dün kanserle mücadele ettiğini duyuran bir açıklama yaptı. Anneler Günü için yayınlanan fotoğraftaki oynamaları kabul eden Middleton neden olduğu “Herhangi bir kafa karışıklığı” için üzgün olduğunu söyledi.

16 Ocak’ta önceden planlanmış karın bölgesi ameliyatı olan Kate Middleton’ın gözlerden uzak geçirdiği uzun dönemin ardından ortaya çıkan ilk fotoğrafı, yayımlanmasının ardından mercek altına alındı ve yanlış şekillendirme işlemi kamuoyu tarafından eleştiri konusu olmuştu. Pek çok ünlü de Kate Middleton’ı ti’ye almıştı. O isimlerde biri de Blake Lively’di.

ÖZÜR DİLEDİ

Ünlü oyuncu, Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklanmasından sonra, Anneler Günü paylaşımına gönderme yapan esprili gönderisi nedeniyle çok utandığını sosyal medya sayfasından ifade etti. Instagram hesabından özür dileyen Blake Lively; “Biliyorum, bugün kimsenin umurunda değil ama kabul etmem gerektiğini hissediyorum. Photoshop kazası nedeniyle aptalca bir gönderi paylaştım. Şimdi bu gönderi beni çok utandırıyor. Özür dilerim. Herkese sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum” dedi.

Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladı

Kaynak: HABER MERKEZİ