Biriken karın ağırlığına dayanamayan balkon böyle çöktü

Yayın tarihi: 19 Şubat 2021 Cuma 11:38 am - Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 11:38 am

Şişli’de bulunan bir binanın balkonu yoğun kar yağışına dayanamayarak çöktü. O anda balkonun altından kimsenin geçmemesi sayesinde yaralanan olmadı.

Şişli İzzetpaşa Mahallesi’nde bulunan bir binanın balkonu, kar yağışının ağırlığına dayanamayarak çöktü. O anda yoldan kimsenin geçmemesi olası bir faciayı önledi. Belediye zabıta ekipleri çöken balkonun etrafına demir bariyerler koyarak önlem aldı.

Çökme anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir kişi balkona yakın park ettiği aracına biniyor, çalıştırmaya hazırlanırken balkon aniden çökmesi yer aldı. Aracına beton parçaları düşmeyen sürücünün hemen aracından inerek çöken balkona baktığını çevredekilerin de ne olduğunu anlamak için olay yerine koştuğu görüldü.

“10 DAKİKA ÖNCE BALKONUN ALTINDAN GEÇTİM”

Çöken balkonun bulunduğu binanın yanındaki esnaf Erhan Avcı, şunları söyledi:

“On dakika önce arkadaşın yanına gittim. Balkonun altından geçtim. Balkon bir anda çöktü. Benim yanıma arkadaş gelmiş. O da bir iki dakikayla kurtulmuş. Bana ‘Sen işyerinde olsaydın balkon benim üzerime çökecekti’ dedi. Burada da park halinde bir otomobil vardı. Sürücü de içindeydi. Ama ona da bir şey olmadı. Onu da Allah korudu. Kar yağışıyla balkona yük binmiş. Balkon yağan kara dayanamamış. Burada park halinde bir araç vardı onun camı kırıldı”