Bir ‘estetik’ vakası daha! Türkiye’de zayıflama ameliyatı olan İngiliz kadın hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 23 Ocak 2024 Salı 2:54 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2024 Salı 2:54 pm

Fazla kilolarından kurtulmak için Türkiye’de ‘tüp mide’ ameliyatı olan İngiliz Morgan Ribeiro, ülkesine döndüğü sırada uçakta geçirdiği septik şok nedeniyle hayatını kaybetti.

Türkiye’deki estetik ameliyat skandallarına bir yenisi daha eklendi. İngiltere’den zayıflama ameliyatı için gelen 20 yaşındaki İngiliz Morgan Ribeiro isimli genç kadın, ülkesine dönerken uçakta geçirdiği septik şok nedeniyle hayatını kaybetti. Uçak Ribeiro’nun septik şoka girmesi nedeniyle Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a acil iniş yaptı.

Independent’a konuşan Ribeiro’nun annesi ise “Büyürken çok zorbalığa maruz kaldı, her zaman kilosuyla mücadele etti, her zaman daha iri bir kız oldu ve bu konuda gerçekten zor zamanlar geçirdi” dedi. Acılı anne, “Parasını alıp kızımı ölüme terk ettiler. Bu insanlar durdurulmalı. Sadece gençlerimize bir hayal satıyorlar” ifadelerini kullandı.

TİKTOK’TA PAYLAŞIM YAPMIŞ

Öte yandan hayatını kaybeden genç kadının operasyondan günler önce “TikTok’ta Kilo verme ameliyatından önceki son paylaşımım” notuyla paylaşım yaptığı görüldü.
İngiltere’nin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

CAS’tan kilolu futbolculara kötü haber

Kaynak: TELE1