Bilim Kurulu üyesi o görüntüleri değerlendirdi: Etkilerini acı şekilde yaşayacağız

Yayın tarihi: 11 Nisan 2020 Cumartesi 11:04 am - Güncelleme: 11 Nisan 2020 Cumartesi 7:36 pm

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, sokağa çıkma yasağının son 2 saat kala ilan edilmesinin ardından ortaya çıkan görüntüleri değerlendirdi. Görüntüler için oldukça “vahim” diyen Özlü, “Bugünkü karar sonrası sokağa taşan insanların etkilerini maalesef bir kaç hafta sonra acı şekilde yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sokağa çıkma yasağı kararı ardından bazı vatandaşların market büfe ve bakkallara akın etmesi sonrası yaşananları değerlendirdi. Özlü “sokağa çıkma yasağı kararı sonrası gelen görüntüler çok vahim” dedi.

Gece açıklanan sokağa çıkma yasağı sonrası ekmek sırasında kavga!

‘TEDBİRLER ALINMADIĞI İÇİN KORKUNÇ BİR BULAŞMA OLASILIĞI VAR’

Özlü, sokağa çıkma yasağının ardından halkın marketlere, benzin istasyonlarına yığılmasını olumsuz olarak değerlendirdi.

Son iki saatte açıklanan sokağa çıkma yasağına tepki yağdı

“Tedbirler alınmadığı için, halkımız tedbirsiz sokağa çıktığı için korkunç bir bulaşma olma olasılığı var” diyen Özlü, “Çok üzgünüm, iyi gidiyorduk, ama bugünkü karar sonrası sokağa taşan insanların etkilerini maalesef bir kaç hafta sonra acı şekilde yaşayacağız. Gelen görüntüler çok vahim gerçekten çok üzgünüm” dedi.

Ansızın sokağa çıkma yasağı ilan eden İçişleri’ne büyük tepki! ‘Yönetemiyorsunuz!’