Beyoğlu Belediyesi’nden askeri üniforma ile servis yapılan restorana yeni yaptırım

Yayın tarihi: 18 Nisan 2024 Perşembe 9:59 am - Güncelleme: 18 Nisan 2024 Perşembe 9:59 am

Haber: Ceren Ural

Beyoğlu Belediyesi, askeri üniforma ile yemek servisi yapılan restoranın Açık Alkollü İçki Satış Belgesi’ni teslim aldı.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, askeri üniforma ile yemek servisi yapılan restoran hakkında harekete geçti.

İstanbul Valiliği’nin Turizm İşletme Belgesi’ni iptal ettiği işletmede Beyoğlu Belediyesi ekipleri de Açık Alkollü İçki Satış Belgesi’ni teslim aldı.

ÖN ÇALIŞMA YAPILDI

Beyoğlu Belediyesi’nden yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Son günlerde muhtelif sosyal medya platformlarında paylaşılan ve kamuoyuna mal olan konuya ilişkin gerekli ön çalışmalar yapılmıştır.

İstanbul Valiliği’nin “Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama” suçundan adli işlem başlattığı işletmeyle ilgili Belediyemiz tarafından inceleme başlatılmıştır.

Söz konusu işletmenin, Turizm İşletme Belgesi iptal edilmiş olup, Turizm İşletme Plaketi ve Açık Alkollü İçki Satış Belgesi ekiplerimizce teslim alınmıştır.

İstanbul Valiliği ve Beyoğlu Kaymakamlığı ile iş birliği halinde ve titizlikle yürüttüğümüz sürecin neticesi, tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Restoranda asker üniformasıyla servis olayında üç gözaltı

Beyoğlu Belediyesi, askeri üniforma ile yemek servisi yapılan restoranın Açık Alkollü İçki Satış Belgesi’ni teslim aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ