Beşiktaş’tan James Rodriguez bombası

Yayın tarihi: 25 Nisan 2023 Salı 10:54 am - Güncelleme: 25 Nisan 2023 Salı 10:56 am

Yunanistan’ın Olympiakos takımıyla sözleşmesini fesheden ve boşta bulunan James Rodriguez ile Beşiktaş ilgileniyor. Siyah Beyazlı ekip Kolombiyalı yıldızı bitirip transferin ilk bombasını patlatmak istiyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş’ta James Rodriguez transferi için geri sayıma geçildi. Olympiakos ile olan sözleşmesini fesheden Kolombiyalı yıldız bonservisini eline aldı. Bir döneme damga vuran ve Real Madrid ile Bayern Münih gibi devlerde forma giyen James Rodriguez, eski popülaritesinin uzağında kaldı. Beşiktaş’ın bu transfer için devreye girdiği öğrenilirken, en ciddi teklifin de siyah beyazlı ekipten geldiği öğrenildi.

JAMES RODRİGUEZ ADIM ADIM KARTAL’A

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez için devreye giren Beşiktaş, gelecek sezonun ilk transfer bombasını patlatmak istiyor. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncuyla Brezilya’dan takımlar ilgilense de, maddi olarak tatmin edici bir teklif ortaya konamadı. James’in ise gönlü La Liga’dan yana. Ancak buradan beklediği teklifi henüz alabilmiş değil. Beşiktaş ise yıldız oyuncu için en ciddi teklifi veren ekip konumunda. James Rodriguez’in siyah beyazlı ekipten gelecek teklifi geri çeviremeyeceği iddia edildi.

TÜRKİYE HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPIYOR

James Rodriguez’in menajerinin, Beşiktaşlı yetkililer ile kontak kurduğu belirtildi. Kolombiyalı yıldızın da bu teklif üzerine Türkiye ve İstanbul hakkında araştırma yaptığı ve özellikle İstanbul’a hayran kaldığı aktarıldı. Ligimizden Galatasaray ve Fenerbahçe’yle de adı sık sık anılan yetenekli oyuncu, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Maddi konuda Beşiktaş ile arasında çok ufak pürüzlerin kaldığı yazılırken, James Rodriguez’in bonuslarla birlikte istediği teklifi alacağı belirtildi.

Beşiktaş Muleka’yı verecek Dieng’i götürecek