Beşiktaş’ta Loris Karius sözleşmesini tek taraflı feshetti

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2020 Pazartesi 4:35 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2020 Pazartesi 4:36 pm

Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Karius, maaşını alamadığı için FIFA’ya yaptığı başvuru sonrasında siyah-beyazlı kulüpten sözleşmesini feshederek ayrıldı.

Alman file bekçisi, Premier Lig ekibi Liverpool’a dönecek. Öte yandan Bein Sports, Boateng’le de maliyeti nedeniyle yolların ayrılacağını açıkladı.

LORIS KARIUS RESMEN AÇIKLADI

“Bugün Beşiktaş ile sözleşmemi feshettim. Böyle bir sonuca varmak utanç verici ama bu durumu sorunsuz bir şekilde çözmek için her şeyi denediğimi bilmenizi istiyorum.

Aylarca sabrettim. Geçen yıl da aynı şeyler oldu. Maalesef sorunu çözmeye çalışmadılar. Hatta ödeme kesintisi yaparak yardım önerimi bile reddettiler. Bu kulüpte oynamak benim için büyük keyifti. Beşiktaş, bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duyabilir. Beni iyi zamanda da, kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım.

Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk günden beri beni çok iyi ağırladınız. Çok teşekkür ederim. Şampiyon Beşiktaş.”

SERGEN YALÇIN 2,5 AY ÖNCE SÖYLEMİŞTİ

Öte yandan Sergen Yalçın, Süper Lig’in 23. hafta maçında Beşiktaş’ın sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Loris Karius’la ilgili çok konuşulan açıklamalar yapmıştı. Yalçın, Alman kaleciyle ilgili “Karius gelecek sezon bizimle olmayacak, sözleşmesindeki şartlar çok ağır” ifadelerini kullanmıştı.

BOATENG DE YOL AYRIMINDA

Yeni sezonda daha ekonomik bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, yüksek maliyeti sebebiyle Kevin Prince Boateng ile de yollarını ayırıyor.