Beşiktaşlıları kızdıran paylaşım! Rosier’in ceketindeki detay tepki çekti

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 1:53 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 1:58 pm

Beşiktaş’ın Fransız oyuncusu Valentin Rosier‘in giydiği 8-0 detaylı ceketle paylaşımı Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Paylaşımın tam da Galatasaray derbisi öncesi yapılması da dikkat çekti.

Beşiktaş’ta forma giyen 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu, Valentin Rosier, Galatasaray derbisi öncesinde yaptığı paylaşımla olay oldu. Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Galatasaray derbisi öncesi Rosier’in 8-0 detayı içerek ceketli paylaşımı taraftarların tepkisini çekti.

CEKETİ TEPKİ ÇEKTİ

Son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda oynanan Lugano maçında, son 9 dakikada yediği gollerle sahadan 3-2 mağlup ayrılan Beşiktaş’ta gördüğü kırmızı kartla eleştiri oklarını üzerine çeken deneyimli oyuncu, Instagram hesabından üzerinde 8 ve 0 yazan bir ceketle fotoğraf paylaştı. Siyah beyazlı taraftarlar 2007 yılında Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a karşı alınan 8-0’lık mağlubiyet nedeniyle hassasiyet içeren bu rakamlara tepki gösterdi. Fransız oyuncunun son dönemlerde sorumsuzca davrandığı ve kulübün hassasiyetlerine özen göstermediği konusunda eleştiriler yapıldı.

TEPKİLERE RAĞMEN SİLMEDİ

Instagram hesabında başka bir gönderi bulunmayan 27 yaşındaki sağ bekin yapılan olumsuz yorumlar ve uyarılara rağmen Rosier’in bu paylaşımı silmemesi ya da herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

Galatasaray – Beşiktaş derbi biletleri satışa çıktı

TÜM FOTOĞRAFLARINI SİLMİŞTİ

Konferans Ligi’nde oynanan Lugano maçında gördüğü kırmızı kartla takımın eksik bırakan ve o dakikadan sonra yediği gollerle sahadan 3-2 mağlup ayırlan Beşiktaş’ta fatura Rosier’e çıkarılmış ve taraftar oyuncuya tepki göstermişti. Taraftarların tepkisi sonrası Valentin Rosier, Instagram hesabından Beşiktaş ile ilgili tüm fotoğraflarını silmişti.

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

Beşiktaşlı Bakhtiyar Zaynutdinov rekor kırdı Kazakistan ilk galibiyetini aldı