Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın’dan açıklama

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 11:58 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 Pazar 12:07 am

Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın maç sonunda yaptığı açıklamada, “Oyuncularımızın katkıları. Hepsi karakterli, aslan gibi, hiçbir zaman vazgeçmeyen, mücadeleyi hiç bırakmayan bir grup var. Onlara teşekkür ediyorum. Biz onlara ağabeylik yaptık elimizden geldiğince” dedi.

Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Sergen Yalçın, gözyaşlarına boğuldu. Yayıncı kuruluşa konuşan Yalçın “Hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra düzenlediği basın toplantısında konuşan Yalçın’ın açıklamaları şöyle:

“Şampiyon olmamın bir tarifi yok. Hayatımın en mutlu günlerinden bir tanesi. Tüm camiaya, taraftara… Şampiyonluğu anlatırken, ne demek olduğunu gördük. Birlik, beraberlik, samimiyet, arkadaşlık, dostluk… Bunlar hepsi şampiyonluk ifadeleri. Oyuncularımızın katkıları. Hepsi karakterli, aslan gibi, hiçbir zaman vazgeçmeyen, mücadeleyi hiç bırakmayan bir grup var. Onlara teşekkür ediyorum. Biz onlara ağabeylik yaptık elimizden geldiğince.

Son dakikasına kadar nefes kesen ligde şampiyon Beşiktaş

“TARİHİN EN ZOR LİGİ BENCE”

Tüm sezon boyunca oyuncuların maaşları, primleri geride kalmadı. Ahmet Nur Çebi çok büyük bir başkanlık örneği gösterdi. Böyle bir süreçte başkan olup böyle bir yükün altına girmek herkesin harcı değildi. Ahmet Nur Çebi’yi cesareti ve Beşiktaşlılığından ötürü tebrik ediyorum. Başkanımız, sıkıntılı süreçlerde bize desteğini her zaman gösterdi. Murat Şahin ile ilk günden beri beraberiz. Çok teşekkür ediyorum ona. Tarihin en zor ligi bence. En zor ligde şampiyon olduk. Bu şampiyonluk mucize kadro ve mucize şampiyonluk. Böyle nitelendirilsin istiyorum.

“SEZON İÇİN SERT ÇIKIŞLARIMIZ OLDU”

Fenerbahçe ve Galatasaray’a da teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Uzun süre mücadele ettik. Güzel yarış oldu. Kazanan biz olduk. Hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadık. Sezon içinde sert çıkışlarımız oldu. Bilerek yapma niyetim yoktu. İşimin gereğini yapmaya çalıştım. Böyle bir şampiyonluk, mutluluk… Tarifi yok! Beşiktaşlılar mutlu olsun. Taraftarımız her zaman yanımızdaydı. Gönül isterdi ki onlarla kutlayalım bunu. Herkese teşekkürler.”