Beşiktaş’a Rachid Ghezzal’dan iyi haber

Yayın tarihi: 11 Ekim 2022 Salı 9:55 am - Güncelleme: 11 Ekim 2022 Salı 9:55 am

Beşiktaş’ın bir süredir sakatlığı bulunan oyuncusu Rachid Ghezzal’dan iyi haber geldi. Cezayirli futbolcunun Trabzonspor maçında tekrar ilk 11’e dönmeye hazırlandığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın orta sahada görev yapan Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, son olarak 14 Ağustos’taki Alanyaspor karşılaşmasında ilk 11’de görev almıştı. Sakatlık sürecini ardında bırakan oyuncunun Trabzonspor maçında yeniden sahalara döneceği öğrenildi.

GHEZZAL 11’E DÖNÜYOR

Alanyaspor maçında aldığı darbe sebebiyle ayak parmağında kapsül yırtığı oluşan Ghezzal, uzun bir süre takımdan ayrı kalmıştı. Sağlığına kavuşmasının ardından Fenerbahçe müsabakasında 19, Giresunspor karşısında da 29 dakika sahada kalan Ghezzal, 11’e dönüyor.

ISMAEL ONAYI VERDİ

Giresunspor karşılaşması sonrasında, “Sakatlığım nüksettiği için iyileşme sürecim uzadı. Son iki maçta sonradan oyuna girip kendimi test ettim. Hiçbir şikayetim kalmadı. Evimizde oynayacağımız kritik Trabzonspor maçında takımdaki yerimi almak için hazır olacağım. Teknik direktörümüz Valerien Ismael de bu yönde karar verirse mutlaka sahada olacağım” diyen Ghezzal’e Valerien Ismael’den onay çıktı.

WEGHORT İLE BERABER N’KOUDOU

Fransız teknik adamın, pazar günü Trabzonspor’la oynayacakları dev mücadelede Rachid Ghezzal’ı takımın ön hücum üçlüsünün sağında değerlendireceği bildirildi. Ismael’in, galibiyet serisi yakalayıp takımı zirve yarışında tutmak için en iyi kadrosuyla sahada olacağı ve Ghezzal’le beraber hücum hattında Wout Weghorst ve Kevin N’Koudou’ya da görev vereceği ifade edildi.

Beşiktaş üç puanı tek golle aldı