Beşiktaş Süper Kupa Finali için kapılarını açtı: Türk Bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz

Yayın tarihi: 29 Aralık 2023 Cuma 9:32 pm - Güncelleme: 29 Aralık 2023 Cuma 9:32 pm

Beşiktaş, iptal edilen TFF Süper Kupa Finali’nin kendi statlarında oynanması çağrısında bulunarak, “Türk bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz” dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planan fakat Suudi yöneticilerin takımların sahaya Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” yazılı pankartıyla ve Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle sahaya çıkma taleplerini karşılamaması nedeniyle iptal edilen TFF Süper Kupa Finali için Beşiktaş ve MKE Ankaragücü’nden dikkat çeken çağrılar geldi.

Büyük rezalet! Süper Kupa Finali iptal edildi

“TÜRK BAYRAKLARIYLA DOLMABAHÇE’YE BEKLERİZ

Siyah beyazlı kulüp, iptal edilen maçın kendi statlarında oynanması çağrısında bulundu.
Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kapımız Açık! Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa finalini, uygun bir tarihte, Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz” denildi.

ANKARAGÜCÜ: BAŞKENT ANKARA’DA OYNANSIN

MKE Ankaragücü ise karşılaşmanın başkent Ankara’da oynanması için TFF ve kulüplere çağrı yaptığını açıkladı.
Ankara kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Eski adı Cumhurbaşkanlığı Kupası olan Süper Kupa finalinin; Cumhuriyet’imizin 100.yılında Başkentimiz Ankara’da oynanması için TFF ve kulüplerimize davetimizdir” denildi.

Kaynak: TELE1