Beşiktaş sakatlık sorunundan kurtulamadı! Şenol Güneş çözüm arayacak

Yayın tarihi: 8 Kasım 2022 Salı 6:56 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2022 Salı 6:56 pm

Beşiktaş’ta sık sık sakatlık sorunu yaşanması camiayı düşündürüyor. Siyah Beyazlı ekip, Serik Belediyespor ve Fraport Tav Antalyaspor karşılaşmalarında birçok önemli oyuncusundan faydalanamayacak.

Galatasaray derbisinde mağlup olan Beşiktaş, sakatlık sorunlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Valerien Ismael döneminde yaşanan sakatlık problemi Şenol Güneş’in döneminde de baş gösteriyor. Siyah Beyazlı ekipte 6 oyuncu Serik Belediyespor ve Fraport Tav Antalyaspor maçlarında forma giyemeyecek.

6 OYUNCU SAKAT

Beşiktaş’ın önemli hücum gücü Rahcid Ghezzal, Amerika Birleşik Devletleri’nde ameliyat edildi. Ghezzal’ın, Antalya’da yapılacak kampa yetiştirilmesi amaçlanıyor. Ghezzal dışında Rosier, Josef, Berkay, Masuaku ve Umut Meraş’ın da kalan 2 maçta forma giymesi beklenmiyor.

SEZON BAŞINDAKİ SAKATLIKLAR

Sezon başından itibaren Atiba, Welinton, Saiss ve N’Koudou da yaşadıkları sakatlıklardan dolayı bazı maçları kaçırdı.

ŞENOL GÜNEŞ ÇÖZÜM ARAYACAK

TRT Spor’un haberine göre; Teknik direktör Şenol Güneş, Dünya Kupası arasında, yaşanan bu sakatlıklara çözüm bulmaya çalışacak. Beşiktaş teknik heyeti, dünya kupası dolayısıyla verilecek arayı verimli geçirmenin de hazırlığını yapıyor.

İstanbul’da ve ardından Antalya’da yapılacak kamplarda saha içi pozisyon almadan, hücum çeşitliliğine kadar birçok konuya ağırlık verilecek.

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl’ün tepki gösterdiği top toplayıcının oyundan atıldığı ortaya çıktı