Beşiktaş, Ramos ve Talisca transferlerine noktayı koydu

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2023 Salı 8:20 am - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 Salı 8:20 am

Beşiktaş, transfer sürecinde isimleri kulüple anılan Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile görüşme yaptıklarını açıkladı fakat maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle görüşmelerin sona erdirildiği söylendi.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son günlerde medyada yer alan Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayımladı. Bu açıklamanın ardından siyah-beyazlı taraftarlar Ahmet Nur Çebi yönetimine yoğun tepki gösterdi. Hem Talisca hem de Sergio Ramos ile Galatasaray’ın da ilgilendiği bilinirken özellikle Ramos ile anlaşma aşamasına gelindiği iddia ediliyordu.

“MADDİ KONULARDAKİ ANLAŞMAZLIKLAR NEDENİYLE SONA ERDİRİLMİŞTİR”

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, “Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır. Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir” denildi

Ahmet Nur Çebi’den TFF’ye ‘VAR kayıtları’ çıkışı!