Beşiktaş özel maçta Atletico Madrid’i 2-0 mağlup etti

Yayın tarihi: 12 Nisan 2023 Çarşamba 10:48 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2023 Çarşamba 10:48 pm

Beşiktaş, depremzedeler için İstanbul’da oynanan dostluk karşılaşmasında İspanyol takım Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı ekip, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Süper Lig ekibi Beşiktaş, geliri depremzedelere bağışlanacak olan dostluk mücadelesinde İspanya temsilcisi Atletico Madrid’i sahasında ağırladı.

Siyah Beyazlı ekip, Vodafone Park’ta oynanan mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Beşiktaş’ın gollerini 25’inci dakikada Gedson Fernandes ve 88’inci dakikada N’koudou attı.

Bilet gelirleri, deprem bölgesinde okul yapımında kullanılacak dostluk maçı için siyah-beyazlı kulübün yaklaşık 25 bin bilet sattığı belirtildi.

Beşiktaş sahaya İspanyolca “Teşekkürler Atletico Madrid” yazılı pankartla çıktı.

GÜNEŞ ROTASYONA GİTTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atletico Madrid karşısında resmi maçlarda fazla görev vermediği oyunculara da şans tanıdı.

Kaleyi uzun süredir formasından uzak kalan Ersin Destanoğlu’na teslim eden Güneş, savunma hattını ise Valentin Rosier, Welinton Souza, Romain Saiss ve Umut Meraş’tan oluşturdu.

Orta sahanın merkezini Berkay Vardar, Alexandru Maxim ve Gedson Fernandes üçlüsüyle kuran deneyimli teknik adam, hücum hattında ise Rachid Ghezzal, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy’u görevlendirdi.

Beşiktaş’tan Lale Orta’ya tebrik