Beşiktaş’tan ‘genç Semih’e 4 yıllık sözleşme

Yayın tarihi: 2 Ocak 2024 Salı 10:25 pm - Güncelleme: 2 Ocak 2024 Salı 10:28 pm

Beşiktaş, altyapısından yetişen 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini 4 yıl uzattı.

Beşiktaş, altyapıdan yetişen forvet oyuncusu Semih Kılıçsoy ile 2028’e kadar yeni sözleşme imzalandığını duyurdu. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada; “Kulübümüz; gelişimini Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde tamamlayan, 2021 yılından bu yana giydiği formamızı başarıyla terleten, gelecekte de Beşiktaşımızın kazanacağı başarılarda pay sahibi olacağına inandığımız Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini 2027-28 sezonu sonuna kadar uzattı. Semih Kılıçsoy, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba’nın katılımıyla yeni sözleşmeyi imzaladı” denildi.

SAMET AYBABA: BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ise, şunları söyledi:

“Genç futbolcumuzla sözleşmemizi 2028 yılında kadar uzattık. Onlar bizim bugünümüz, yarınımız, geleceğimiz. Gençlerimize çok değer veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semih’ten beklentimiz çok yüksek. Örnek bir futbolcu olsun, çok çalışsın ve disiplinli olsun. Beşiktaş’ımıza katkı sağlasın. Altyapıyla ilgili düşüncelerimizin ne kadar haklı olduğunu herkese göstersin.”

SEMİH KILIÇSOY: GURURLUYUM

Semih Kılıçsoy da “Başkanımız Hasan Arat’a ve Samet Aybaba’ya çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum ve gururluyum” sözleriyle duygularını paylaştı.

Beşiktaş’ta İETT otobüsü duvara çarptı! Trafik durdu

Kaynak: AA