Beşiktaş Bodo Glimt maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 26 Ekim 2023 Perşembe 9:10 am - Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe 9:10 am

UEFA Konferans Ligi’nde oynadığı 2 maçtan 1 puan çıkaran Beşiktaş, Burak Yılmaz ile Bodo Glimt’i deplasmanda yenip hep grup puanı almak hem de ülke puanına katkı yapıp atağa geçmek istiyor. Peki Beşiktaş Bodo Glimt maçı saat kaçta? Beşiktaş Bodo Glimt maçı hangi kanalda?

Lugano önünde alınan trajik mağlubiyet ve derbinin kaybedilmesi sonrası Beşiktaş Bodo Glimt deplasmanında kötü gidişe son vermek istiyor. Avrupa’ya devam etmesi için Siyah Beyazlı ekibin Norveç’ten galibiyetle dönmesi şart.  Avrupa’da fırtına gibi esen Vincent Aboubakar, bu akşam bir gol daha bulması halinde 25 yıldır Oktay Derelioğlu’nun elinde bulunan 14 sayılık skor rekorunu egale edecek. Kamerunlu, rakip fileleri 2 kez sarsarsa Beşiktaş tarihinin Avrupa’daki en golcü ismi olacak.

Bodo Glimt-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Aspmyra Stadı’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak Bodo Glimt-Beşiktaş maçı Exxen’den canlı yayınlanacak. Maçı Sırp hakem Nenad Minakovic yönetecek

Bodo Glimt-Beşiktaş muhtemel 11’ler:

Bodo Glimt: Haykin, Björtuft, Wembangomo, Bjorkan, Moe, Erlykke, Saltnes, Berg, Zugelj, Pellegrino, Moumbagna

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Gedson, Chamberlain, Ghezzal, Rashica, Aboubakar

BURAK YILMAZ’IN İLK AVRUPA SINAVI

Aralık ayında gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında olacak Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, ilk Avrupa deneyimini yaşayacak. Ligde iç sahada İstanbulspor’u mağlup eden, deplasmanda ise Galatasaray’a kaybeden 38 yaşındaki antrenör, Norveç’te kazanarak hem camianın üzerindeki kara bulutları dağıtmak hem de Avrupa macerasına iyi bir giriş yapmak istiyor.

ROSİER CEZALI

Lugano maçının 61. dakikasında gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Rosier, Norveç ekibi ile oynanacak mücadelede takımını yalnız bırakacak. Rosier’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl kritik mücadelede forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Eric Bailly’nin durumuna ise teknik heyetin, sağlık ekibiyle yapacağı değerlendirmenin ardından karar verilecek.

ABOUBAKAR’IN GÖZÜ REKORDA

Bu sezon attığı gollerle Siyah-Beyazlı takımın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasına yükselmesinde önemli pay sahibi olan Vincent Aboubakar, 1 gol sevinci daha yaşaması halinde 14 golle Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında en golcü oyuncusu olan eski futbolcu Oktay Derelioğlu’nun rekorunu egale edecek. Beşiktaş formasıyla 2 sezon Avrupa kupalarında boy gösteren Aboubakar, uluslararası organizasyonlarda 17 maçta görev aldı ve Oktay Derelioğlu’nun rekoruna kısa sürede yaklaştı.

Fenerbahçe Ludogorets maçı saat kaçta hangi kanalda?