Fenerbahçe Ludogorets maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 26 Ekim 2023 Perşembe 8:58 am - Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe 8:58 am

Oynadığı 17 maçın 17’sini de kazanan Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nde sahasında Ludogorets’i de yenerek seriyi sürdürmek istiyor. Peki Fenerbahçe Ludogorets maçı saat kaçta? Fenerbahçe Ludogorets maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. hafta maçında Ludogorets’i konuk edecek. Nordsjaelland’ı 3-1, Spartak Trnava’yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe Avrupa’da 3’te 3 sezonda 18’de 18 için sahada olacak. Teknik direktör İsmail Kartal yaptığı açıklamada, “Ludogorets’in Nordsjaelland’a 7-1 yenildiği maçı defalarca izledik. O maçın skoru o değil. Rakibimizi ciddiye alıyoruz” diye konuştu.

Fenerbahçe-Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.45’te başlayacak Fenerbahçe-Ludogorets maçı Exxen’den canlı yayınlanacak. Maçı İspanyol hakem Guillermo Cuadra yönetecek

Fenerbahçe-Ludogorets muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Zajc, İrfan Can Kahveci (Cengiz Ünder) Kent, Batshuayi

Ludogorets: Sluga, Witry, Sundberg, Russo, Nedyalkov, Gonçalves, Piotrowski, Caio, Naressi, Tekpetey, Seco

GALİBİYET VE YENİLGİ SAYISI EŞİTLENEBİLİR

Fenerbahçe, bu akşam Ludogorets karşısında Avrupa Kupaları’ndaki 263. randevusuna çıkacak. SarıLacivertliler, daha önceki 262 mücadelede 103 galibiyet, 55 beraberlik ve 104 yenilgi aldı. Kanarya bu akşam Bulgar rakibini yenmesi halinde, Avrupa’da uzun bir aradan sonra galibiyet sayısı, mağlubiyet sayısını yakalamış olacak. Bu arada Fenerbahçe, Avrupa müsabakalarında rakip fileleri 352 kez havalandırırken, kalesinde 371 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi’ne ‘Filistin’ damgası