Beşiktaş, Alman teknik adamı kıskaca aldı

Yayın tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma 12:57 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2022 Cuma 12:57 pm

Gelecek sene için yabancı teknik direktör arayan Beşiktaş Alman teknik adam Jens Keller’i gündemine aldı. Beşiktaş yönetimi, 51 yaşındaki çalıştırıcı ile ön görüşme yaptı. Sergen Yalçın’ın ayrılmasından sonra teknik direktör arayan Beşiktaş, Önder Karaveli ile devam etme kararı aldı.

Karaveli’nin Süper Kupa’yı da kazandırmasıyla birlikte siyah beyazlı yönetimde sezonu “Karaveli ile tamamlayalım” fikri ağırlık kazandı. Kartal’da gelecek sezona ise yabancı bir hocayla başlanması güçlü bir seçenek olarak görülüyor.

Beşiktaş Futbol AŞ Genel Direktörü Ceyhun Kazancı, altyapıya önem veren, genç futbolcu yetiştirme potansiyeli olan bir teknik direktör üzerinde duruyor. Kazancı, Bruno Pinheiro’yu yönetime de kabul ettirdi. Ancak Portekizli teknik adam son anda kulübünde kalmaya karar verdi.

Ajansspor’un haberine göre; Ceyhun Kazancı birçok teknik adamla temas halinde. Gelecek sezon için Beşiktaş’ın listesinde yer alan isimlerden biri Jens Keller. Alman teknik adamla ön görüşmeler başladı. Beşiktaş yönetimi, birlikte yola çıkılırsa, Alman hocaya 600 ila 700 bin Euro bandında bir ücret verecek. Yönetimin dile getirdiği üzere ekipte Önder Karaveli de yer alacak. Yeni teknik heyet, genç oyuncuların da olduğu büyük ölçüde yenilenmiş bir kadroyla yola çıkacak.