Berrak Tüzünataç çıplak pozlarına ilişkin konuştu

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 3:34 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 3:34 pm

‘The Birth of Liberation’ projesi kapsamında verdiği çıplak pozlarına ilişkin konuşan oyuncu Berrak Tüzünataç, “Her kreatif üretim gibi anlatmanın içinin boşaltılacağını düşünüyoruz. Bir ayna gibi düşünelim, bakanın kendisiyle ilgili bir şeyleri görebileceği.” dedi.

Başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç, Hürriyet’ten Onur Baştürk’e konuştu. Baştürk’ün sorularını yanıtlayan Tüzünataç, ‘The Birth of Liberation’ projesi için verdiği çıplak pozlara ilişkin de konuştu.

Projenin, üç kadın sanatçının birlikte bir üretimle kendini ifade etme isteği olduğunu söyleyen Tüzünataç, “Bunu yaparken belli bir bakış açısını kapitalize edenlerin bambaşka bir yerden bakmayı tercih edeceklerinin farkındaydım.” dedi.

Hayatını başkalarının bakış açısına göre şekillendirme kaygısını geride bıraktığını belirten Tüzünataç, “Söylediğim gibi, büyümek güzel şey, iyi değerlendirirsen. Dolayısıyla her kreatif üretim gibi anlatmanın içinin boşaltılacağını düşünüyoruz. Bir ayna gibi düşünelim, bakanın kendisiyle ilgili bir şeyleri görebileceği.” ifadelerini kullandı.