Berdan Mardini İngiltere Kralı’na kendi parfümünü gönderdi! “Buckingham Sarayı lavanta ve gül kokacak”

Yayın tarihi: 23 Kasım 2023 Perşembe 11:17 am - Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 2:10 pm

Türkücü Berdan Mardini, İngiltere Kralı Charles’a kendi ismini taşıyan parfümünü gönderdi. Mardini, “Kral Charsles’ın kokuya düşkünlüğünü biliyorum. Buckingham Sarayı artık lavanta ve gül kokacak” dedi.

Türkücü Berdan Mardini, kendi ismini taşıyan parfüm ve kozmetik ürünlerinin tanıtım toplantısında İngiltere Kralı Charles’a parfümlerinden gönderdiğini söyledi.

‘GÜZEL BİR KARGO YAPIP PARFÜMLERİMİZİ GÖNDERDİK’

İngiltere kralı Charsles’ın kokuya düşkünlüğünü bildiğini vurgulayan Mardini, “Daha önce Prens Charles Mardin’e ziyarete gelmişti Duyduğum kadarıyla saray için sabun almıştı. Şimdi de biz ona güzel bir kargo yapıp parfümlerimizi gönderdik. Mardin’de üretilen ürünlerimizden Kral Charles’a da gönderdik. Buckingham Sarayı artık lavanta ve gül kokacak” dedi.

’10 MİLYON DOLARLIK YATIRIM YAPTIK’

Bugüne kadar kazandıklarının neredeyse tamamını yatırma dönüştürdüğünü vurgulayan Mardini, “Yaklaşık 10 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. Başlarda kimsenin inanamadığı ancak 2 yılın sonunda insanlardan destek görmeye başladık. Gül anavatanına geri dönüyor diyebiliriz. Markamızı dünya çapında bir parfüm markası haline getirmek istiyoruz. Ayrıca, bu işi yapmamızın büyük nedeni kırsaldan şehre göçü önlemek hatta tersine göçe sağlamak. Amacım markamı dünyaya tanıtıp ve oradan kazandığım parayla köyümdeki fabrikayı büyütmek ve istihdama daha fazla destek olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“Barbie” akımına katılan Berdan Mardini: Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım!

(İHA)

Kaynak: İHA