Bebek’te ünlü kafeye silahlı saldırı: 3 yaralı

Yayın tarihi: 5 Şubat 2022 Cumartesi 9:25 am - Güncelleme: 5 Şubat 2022 Cumartesi 9:25 am

Beşiktaş’ta bulunan ünlü bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi yaralanırken, sanatçı Teoman’ın mekanda bulunduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta bulunan ünlü bir kafeye gece saat 01.30 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. İddiaya göre, akşam saatlerinde kafeye gelen kişi ya da kişiler mekana alınmadı. Daha sonra tekrar olay yerine gelen kişi ya da kişiler, caddeden kafeye silahlı saldırı düzenledi.

Açılan ateş sonucu 2 kafe çalışanı ile 1 çiçekçiyle yaralandı. Silahlı saldırganlar olay sonrası kaçarken ihbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri de ünlü kafe ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan çalışmalarda yerde çok sayıda kovan bulundu. Saldırı sırasında kafenin önündeki lüks bir otomobile de mermi isabet etti.Olayla ilgili çalışma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için harekete geçti.

TEOMAN DA ORADAYMIŞ

Öte yandan saldırının hedefi olan kafede, olay sırasında ünlü sanatçı Teoman’ın da bulunduğu ortaya çıktı. Teoman, saldırının ardından aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Teoman, saldırı sonrası aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ilk ifadeler ortaya çıktı

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü