Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü

Yayın tarihi: 27 Ocak 2022 Perşembe 7:18 am - Güncelleme: 27 Ocak 2022 Perşembe 1:34 pm

Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de silahla vurularak öldürüldü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişinin de yakalandığı bildirildi.

Geçtiğimiz sene ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.

KATİL ZANLILARI YAKALANDI

Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi yakalandı. Kimlikleri tespit edilen 3 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu’nun aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

SALDIRI SONRASI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nde daha önce yöneticilik yapmıştı.

BEŞİKTAŞ’TAN TAZİYE MESAJI GELDİ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat haberinin ardından Beşiktaş JK resmi Twitter hesabından taziye mesajı yayımlandı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Eski yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

“ECE ERKENE KİMSE ULAŞAMIYOR”

Ece Erken’in yakın arkadaşı Bircan Bali sunuculuğunu yaptığı programda ağlayarak “Kıymetli abim. Vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece’yle inanılmaz tutku dolu bir ilişkisi vardı. Şafak abi çocuklarına çok düşkün bir babaydı. Önce şoförüne ateş etmişler sonra Şafak abiye. Saatlerdir Ece’den de haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece’ye kimse ulaşamıyor” dedi.

ANNESİNE ULAŞILDI

Daha sonra açıklama yapan Ece Erken’in yakın arkadaşı Bircan Bali “Ece’nin annesiyle konuştum. ‘Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım’ demiş. Eymen’in odasında ağlayarak uyuyakalmış. ‘Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum’ demiş. Eymen de biz yarın Bodrum’a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii.” dedi.

AMCASI ALAATTİN ÇAKICI

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın tahliyesinin ardından ilk ziyaretini teknede yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, “Meslek hayatımdaki ilk müvekkilim, amcam Alaattin Çakıcı, cezaevinden çıktıktan sonra covid nedeniyle geciken ziyaretimi teknesinde yaptım. Bundan sonra sağlık ve huzur senden eksik olmasın” paylaşımını yapmıştı. Ece Erken de Çakıcı ile pozunu paylaşmıştı.