Bebek bezi bağlanan ikiz kuzular yeni yuvalarına kavuştu

Yayın tarihi: 9 Kasım 2022 Çarşamba 12:34 pm - Güncelleme: 9 Kasım 2022 Çarşamba 12:34 pm

Rize’nin Ardeşen ilçesinde anneleri doğumda ölen ikiz kuzular, kendilerini sahiplenen Cahit-Meryem Bayraktutan çiftinin evinde sıcak yuvaya kavuştu. Çift, ‘Nazlı’ ve ‘Boncuk’ adını verdikleri kuzuların altını çocuk bezi ile bezliyor, biberonla besliyor.

İlçenin Armağan köyünde yaşayan Cahit-Meryen Bayraktutan çifti, besici komşularının 2 ay önce anneleri doğumda ölen ikiz kuzuları, sahiplendi. ‘Nazlı’ ve ‘Boncuk’ adını verdikleri kuzulara evlerini açan çift, evlerinde köşe de hazırladıkları hayvanların altını çocuk bezi ile bezliyor, biberonla besliyor. Çift, yakından ilgilenip, eğlenceli vakit geçirdikleri kuzuları büyüyünceye kadar evde bakmayı planlıyor.

‘SEVGİ HER GÜÇLÜĞÜ YENİYOR’

Hayvan sevgisinin önemine değinen Cahit Bayraktutan Sahiplendiğimiz kuzuları evimizde besliyoruz. Onları çok seviyor ve eğleniyoruz. Kuzulara bakmak zor olmuyor, sevgi her güçlüğü yeniyor. Sevgi olduktan sonra bütün güçlükler sıfırlanır. Hayvan sevgisi bütün insanlarda olması gerekir dedi.

‘BEBEK GİBİ BAKIYORUZ’

Meryem Bayraktutan da Kuzulara bakmak zor olmuyor. Bebek gibi bakıyoruz. Şimdiye kadar sütünü içirdik şimdiden sonra mamaya geçtik. Bir şey yok temizleyip yıkıyoruz, sevgimizi veriyoruz bu kadardiye konuştu.

Köpek Zeyna annelerinden ayrı düşen yavru sincapları sahiplendi