Bayramlaşmak için geldiği evde eşini öldürüp oğlunu yaraladı

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2022 Pazartesi 11:37 am - Güncelleme: 2 Mayıs 2022 Pazartesi 11:37 am

Düzce’de Durdu Alkan isimli erkek bayramlaşmak için görüşmeye geldiği evde boşanma aşamasında olduğu eşi ve oğlunu av tüfeği ile vurdu. Vurulan Ayşe Alkan yaşamını yitirirken Müslüm Alkan ise yaralandı. 

Düzce’nin Yığılca ilçesinin Hacıyeri Köyü’nde meydana gelen olayda, Bolu’da yaşayan Durdu Alkan bayramlaşmak için boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşe Alkan ve oğlu Müslüm Alkan’ın kaldığı eve geldi.

Çift arasında boşanma meselesi nedeniyle başlayan tartışmaya oğlu Müslüm Alkan da dahil oldu. Bunun üzerine Durdu Alkan aracında bulunan av tüfeğini alarak tekrar eve girdi.  Babasının annesini vuracağını gören Müslüm Alkan müdahale etmek isteyince Durdu Alkan tarafından ayağından vuruldu. Durdu Alkan oğlunu yaraladıktan sonra Ayşe Alkan’ı başından ve göğsüne ateş ederek vurdu.

Olay yerine gelen sağluj ve jandarma ekipleri vurulan Ayşe Alkan’ın hayatını kaybettiğini tespit ederken vurulan Müslüm Alkan ise hastaneye kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan Durdu Alkan’ı av tüfeği ile birlikte ormanlık alanda yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzonsporlu taraftarların Boffin’i darbettiği anlar kamerada