Batuhan Karadeniz yıllar sonra Guti’ye yine aynı cümleyle seslendi! “Naber lan kanka”

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 5:56 pm - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 5:56 pm

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, Guti ile görüntülü konuştu. Eskişehirspor’da forma giyerken Guti’ye ‘naber lan’ diye seslenen Batuhan Karadeniz, yıllar sonra aynı repliği tekrarladı.

Beşiktaş’ta  başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, YouTube’da yayın yapan Sky Spor isimli kanalda Hakan Gündoğan ve Batuhan Karadeniz’e konuk oldu.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Guti ile halen görüştüğünü söyleyen Adalı, Batuhan Karadeniz’e dönerek, “Batuhan’ın kankasıyla görüşüyoruz” dedi.

Guti’yi görüntülü arayan Adalı, telefonu Karadeniz’e verdi. Karadeniz, Guti’ye “Naber lan kanka?” diye seslendi.

Guti ise Serdal Adalı’ya kongrede başarılar dileyerek, “Umarım geldiğim zaman Beşiktaş’ın başkanı olarak görürüm dedi.

NE OLMUŞTU?

Uzun yıllar Real Madrid’de oynayan İspanyol futbolcu Guti Hernandez, 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında Beşiktaş forması giymişti. Beşiktaş altyapısından yetişen Batuhan Karadeniz’in Eskişehirspor forması giydiği dönemde bir Beşiktaş maçı öncesi seremonide “Guti naber lan?” diyerek İspanyol futbolcuya seslenmesi uzun süre gündem olmuştu.

Guti’ye seslendiği videoyla ilgili geçtiğimiz günlerde konuşan Karadeniz, “Guti ne zaman içse beni hatırlıyordu, sahada tanımadı beni. Gece kulübünde hep tanıyordu. ‘Oo kanka, how are yo my friend?’ diyordu” ifadelerini kullanmıştı.

 

Batuhan Karadeniz’in sözleri tepki çekti! “Geçen bir kızla tanıştım sakalları vardı”

Kaynak: TELE1