Battal İlgezdi, yandaşların rüşvet iddiasına karşı harekete geçti

Yayın tarihi: 26 Eylül 2023 Salı 12:34 pm - Güncelleme: 26 Eylül 2023 Salı 12:34 pm

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Sabah’ın İl Başkanı Adayı Özgür Çelik’in bazı ilçe başkanlarına rüşvet verdiği ve bu durumun da kendisine şikayet edildiği yönündeki iddialarını yargıya taşıyacağını açıkladı.

Yandaş Sabah’ın CHP’de Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür’ün aday olduğu İl Başkanlığı’nı “garantiye almak için” İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çeşitli ilçe başkanlarına ve rüşvet verdiği yönündeki iddialar yargıya taşınıyor.

Haberde adı geçen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, haberin baştan aşağı yalan olduğunu söyleyerek hukuki süreci başlatacağını duyurdu.

“İÇİMİZİ KARIŞTIRMAK İSTEYEN ANLAYIŞLARIN ESERİDİR”

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Battal İlgezdi şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Sabah Gazetesi ve bazı basın organlarında ismimi dahil ederek yapılan sözde iddialara dayanan yalan haberler, Cumhuriyet Halk Partisi Ailemizdeki demokratik yarışı hazmedemeyen, içimizi karıştırmak isteyen odak ve anlayışlarını eseridir.

Cumhuriyet Halk Partisi içindeki tüm delegelerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız yaratılmak istenen bu kirli dezenformasyon karşısında dik durur ve hiçbir üyemiz böyle gayri ahlaki tutumlara tenezzül etmez.

İsmim anılarak şahit gösterildiğim söz konusu haber baştan aşağı yalandır. Bütün ilçe başkanlarımızı ve üyelerimizi kirletmeye çalışan bu zihniyeti esefle kınıyorum.

Bu iftiralar karşısında hukuki süreci başlatacağımı duyururum.”