TÜGVA’nın yemin töreni! Bilal Erdoğan kürsüde

Yayın tarihi: 24 Ekim 2021 Pazar 7:47 pm - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:03 pm

Kamu kurumlarına yerleştirilenlerin listesi iddialarıyla gündemde olan TÜGVA, şimdi de yemin töreniyle konuşuluyor. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticilerinden olduğu Türkiye Gençlik Vakfı‘nın üyelerinin sosyal medyaya düşen görüntüleri gündem oldu.

TÜGVA, Geleceğin Gençliği isimli bir toplantı düzenledi. Gazeteci Metin Cihan’ın sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı toplantının görüntülerinde, atılan sloganlar tepki çekti.

Merdan Yanardağ TÜGVA’nın ‘torpil listesini’ tek tek açıkladı

Görüntülerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kürsüde olduğu sırada, hep bir ağızdan “Biz TÜGVA erleri” diye başlayan bir metnin okunduğu görülüyor.

TÜGVA Başkanının aldığı maaş ortaya çıktı

Kendilerini “TÜGVA erleri” diye tanımlayan grup sonrasında “Ben TÜGVA’lıyım. Her yerde ben varım; havada, karada, denizde! İdlib’de, Keşmir’de, Filistin’de” diye devam ederken; “Adalarda” kısmı üç kez tekrar edildi.

Grubun “Allah, kuran, peygamber, başkomutan Erdoğan” diye bağırması da dikkat çekiyor.

Mehmet Metiner’den TÜGVA için itiraf gibi açıklama

TÜGVA yemin töreninde Bilal Erdoğan kürsüde. Kamu kurumlarına adamlarını yerleştirmesi iddialarıyla gündemde olan TÜGVA İstanbul’daki yemin töreni, “Allah, Kuran, Peygamber, Başkomutan Erdoğan’ sözleriyle bitiyor.