Başkent beyaza büründü… Ankara’da yılın ilk karı

Yayın tarihi: 24 Aralık 2020 Perşembe 8:57 am - Güncelleme: 24 Aralık 2020 Perşembe 12:50 pm

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için Ankara’nın da aralarında bulunduğu 13 ilde yoğun kar yağışı öngörüyordu. Başkent’te yılın ilk kar yağışı sabah saatlerinde başladı. Etkili olan yağış sonrası sokaklar beyaza bürünürken, yetkililer yaşanabilecek olan olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 24 Aralık Perşembe gününe ait hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji’nin verilerine göre; Bolu, Düzce, Karabük, Ankara, Ardahan, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Iğdır, Ağrı, Van ve Hakkari’de yoğun kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji uyardı: İşte kar yağışı beklenen iller

ANKARA’DA BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından Ankara’da beklenen kar yağışı başladı. Şehrin belirli bölümleri beyaza bürünürken, yetkililer yaptıkları açıklamalar ile vatandaşları uyardı ve yaşanabilecek olan olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını istedi.

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan yapılan açıklamada belediye ekiplerinin gizli buzlanma ve kar yağışına karşı hazır olduğu belirtildi. Kent genelinde geniş çaplı önlemler alındığı aktarıldı.