Başı beladan kurtulmuyor… Ezhel’e bir dava daha

Yayın tarihi: 10 Ocak 2019 Perşembe 11:20 am - Güncelleme: 10 Ocak 2019 Perşembe 11:20 am
‘Ezhel’ ismiyle tanınan Sercan İpekçioğlu hakkında, vücudundan alınan örneklerde yapılan incelemede uyuşturucu madde kullandığının tespit edildiği gerekçesiyle 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

‘Ezhel’ ismini kullanan rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu hakkında, bir başka soruşturma kapsamında vücudundan alınan örnekler üzerinde yapılan incelemede uyuşturucu madde kullandığının tespit edildiği gerekçesiyle 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüpheli İpekçioğlu hakkında bir başka suça ilişkin yapılan soruşturma nedeniyle vücudundan alınan örnekler üzerinde inceleme yapıldığı belirtildi.

2 YILDAN 5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İnceleme sonucunda hazırlanan raporda İpekçioğlu’nun, uyuşturucu madde kullandığının tespit edildiği aktarılan iddianamede, bu nedenle “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Hazırlanan iddianame, Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. İpekçioğlu, ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

DAHA ÖNCE BERAAT ETMİŞTİ

Bu arada Sercan İpekçioğlu, aynı suçu işlediği iddiasıyla Anadolu 44. Asliye Ceza Mahkemesi’nde de yargılanmış ve 19 Haziran 2018’de beraat etmişti.