Başakşehir Adana Demirspor mücadelesi sonrası kavga!

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 9:47 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi 9:47 pm

Başakşehir, Süper Lig’in 18. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor’u devirip zirve iddiasını sürdürürken maç sonunda kavga çıktı.

Başakşehir ile Adana Demirspor, Süper Lig ‘in 18. haftasında karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan ve Arda Kardeşler’in yönettiği maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 52. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Deniz Türüç’ün vuruşunda meşin yuvarlak sağ köşeden filelere gitti ve ev sahibi öne geçti.

58. dakikada Adana Demirspor’un Belhanda ile sol taraftan kullandığı kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen Samet Akaydın’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak uzak köşeden ağlarla buluştu ve skora eşitlik geldi.

62. dakikada Ömer Ali Şahiner’in sağ taraftan son çizgiye kadar inip ceza sahasına ortaladığı topu Serdar Gürler, düzgün bir vuruşla yakın direkten ağları sarstı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı, mücadele 2-1 sona erdi.

Başakşehir, Adana Demirspor’u 2-1 ile geçti!

SAHA BİR ANDA KARIŞTI

Arda Kardeşler’in son düdüğü çalmasının ardından Başakşehir’in tecrübeli forveti Stefano Okaka ile Adana Demirspor’un 10 numarası Younes Belhanda ile kanat oyuncusu Gökhan Töre arasında bir diyalog yaşandı. Bu esnada Adana Demirspor’lu Badou Ndiaye’nin kendisini ittirmesi sonrası sinirlenen Okaka ile Adana Demirspor’lu futbolcular arasında kavga çıktı.