Başakşehir, Adana Demirspor’u 2-1 ile geçti!

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 9:33 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi 9:34 pm

Süper Lig’de üst sıralarda yer almak isteyen iki takımın mücadelesinde Medipol Başakşehir, Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti.

Süper Lig’in 18. haftasında Medipol Başakşehir ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Mücadele, İstanbul ekibinin 2-1’lik galibiyetiyle son buldu.

Başakşehir’de galibiyeti getiren golleri Deniz Türüç ile Serdar Gürler attı. Lacivert-Mavililer’de Samet Akaydın’ın tek golü puan için yeterli olmadı.

Adana Demirspor’dan Fatih Terim’in annesi için taziye mesajı

VAR SONRASI PENALTI VE GOL

50. dakikada Youssouf Ndayishimiye’nin şutu ceza alanında Rodrigues’in eline çarptı. VAR kontrolü sonrasında hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi. Bu sırada tribünde yer alan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak çok sinirlendi. Beyaz noktanın başına geçen Deniz Türüç hata yapmadı ve Turuncu-Lacivertliler’i öne geçiren golü kaydetti.

10 DAKİKADA 3 GOL!

58’de Belhanda sol kanattan korneri kullandı, Samet Akaydın kafayı vurdu ve skora dengeyi getirdi: 1-1. 4 dakika sonra ise bu kez sahneye Serdar Gürler çıktı ve İstanbul ekibini bir kez daha öne geçiren kafayı vurdu: 2-1.

10 dakikadan 3 gol çıkarken, maçtaki tempo da inanılmaz arttı. İki takım da karşılıklı ataklar buldu. 90+8’de Aleksic çok şık bir gol attı fakat gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Mücadeleden başka gol sesi çıkmadı. Böylece Başakşehir zorlu maçı 2-1 kazanarak önemli bir virajı kayıpsız geçti.