Barbie ve Oppenheimer’i sollayacak

Yayın tarihi: 7 Kasım 2023 Salı 10:00 am - Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi 7:18 pm

Barbie ve Oppenheimer ciddi başarı elde eden iki film oldu ancak şimdi 2024 yılında gelecek olan yeni aksiyon filmi herkesi sollayacak.

Yakında çıkacak olan 2024 aksiyon filmi, Barbie ve Oppenheimer’ın toplam 2,2 milyar dolarlık gişe başarısı sollayabilir. Barbie ve Oppenheimer’ın 21 Temmuz 2023’te beyazperdeye çıkmasından çok önce, “Barbenheimer” adlı kültürel bir fenomen interneti kasıp kavurmuştu. Her ne kadar “Barbenheimer” başlangıçta iki film arasında hangisinin daha iyi olacağı tartışması olarak başlasa da, sonunda izleyicileri her iki filmi de izlemeye teşvik eden bir tanıtım kampanyasına dönüştü. Her iki film de eleştirel beğeni topladığında, iki film de eşit seviyede başarı elde etti.

 

Barbie

Oyuncak bebekten esinlenen film birçok rekoru kırıp küresel gişede 1.441 milyar dolar kazanırken, Oppenheimer 947 milyon dolar hasılatla dünya çapında büyük bir hit oldu. Toplam 2,2 milyar dolara yakın gişe hasılatıyla iki film, sinema tarihindeki yerlerini sağlamlaştırdı. Her ikisinin de en iyi unsurlarını birleştiren, 2024’te çıkacak yeni bir aksiyon filmi, başarılarından yararlanabilir.

İlginizi çekebilir: Barbie filmi bir rekor daha kırdı

The Fall Guy’ın başrollerinde Ryan Gosling ve Emily Blunt yer alıyor; her ikisi de Barbie ve Oppenheimer’daki kendi karakterlerini canlandırarak diziye damga vurdu. Ryan Gosling, Barbie’de yardımcı rolde olmasına rağmen, Ken’in erkeklik ve onaylanma ile ilgili mücadelelerini incelikli bir şekilde tasvir ederek sıklıkla ilgi odağı oldu. Ryan Gosling’in Ken rolündeki unutulmaz performansı, oyuncunun daha komik roller oynamasının önünü açtı.

Realme 11 Pro+ inceleme: Türkiye’de üretilen belki de en iddialı telefon!