Bakan Varank’tan TOGG iddialarına yanıt: Cumhurbaşkanı ışınlanma teknolojisiyle gidip geldi

Yayın tarihi: 9 Kasım 2022 Çarşamba 7:09 am - Güncelleme: 9 Kasım 2022 Çarşamba 7:09 am

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ‘TOGG’un üretim bandı yok’ iddialarına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim’de TOGG fabrikasını gezdiği videonun görüntüleriyle yanıt verdi. Bakan Varank, “Sayın Cumhurbaşkanımız 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle TOGG’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi. İşte o görüntüler” ifadelerini kullandı.

Bakan Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, TOGG’un Teknoloji Kampüsü’nde inceleme yaparken görüntülerini paylaştı. Bakan Varank, TOGG’un yurt dışında üretildiği iddialarına sosyal medya hesabından açıklama yaparak yanıt verdi.

Varank, “Birkaç gündür müzmin muhalifler yüzleri kızarmadan acaba daha ne kadar saçmalayabilir diye takip ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız, 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle TOGG’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi. İşte o görüntüler” ifadelerini kullanarak, Erdoğan’ın Togg’un Teknoloji Kampüsü’nde inceleme yaparken görüntülerini paylaştı.