Bakan Özhaseki’nin prim sözüne İmamoğlu’ndan tepki: İşini yapsın

Yayın tarihi: 4 Aralık 2023 Pazartesi 4:59 pm - Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi 4:59 pm

Trabzonspor karşılaşmasında Kayserispor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Bakan Mehmet Özhaseki’nin, futbolculara prim verme sözüne İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi. İmamoğlu, “Maçtan sonra prim dağıtmasın işini yapsın, Şehircilik Bakanlığı yapsın” dedi.

Trabzon’da Paparapak Stadında oynanan ve Kayserispor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Kayserisporlu oyuncular soyunma odasındayken Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, soyunma odasına görüntülü bağlandı. Bakan Özhaseki, alınan galibiyetten dolayı futbolcuları, teknik heyeti ve başkan Ali Çamlı’yı tebrik ederek Başkan Çamlı’nın açıkladığı 100 bin TL’lik galibiyet primine 25 bin TL daha ekleyerek primin 125 bin TL olduğunu ve kendisinin ödeme yapacağını açıkladı. Özhaseki’yi duyan Kayserisporlu futbolcular sevinç çığlıkları attı. Ali Çamlı ile daha sonra tekrar telefon görüşmesi yapan Bakan Özhaseki önümüzdeki hafta Cuma günü Kayseri’ye geleceğini ve primi kendi eliyle oyunculara dağıtacağını da açıkladı. Özhaseki’nin prim vereceğini açıkladığı videonun yayılmasının ardından çok sayıda Trabzonspor taraftarı sosyal medyada tepki gösterirken prim tartışmalara konu oldu.

İMAMOĞLU: İŞİNİ YAPSIN

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Bakan Özhaseki’ye sert tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu’na “İşine baksın, kentsel dönüşümü nasıl yürüteceğimi onlara mı soracağım” demişti. İmamoğlu da Özhaseki’nin Kayserispor’lu oyunculara prim vereceğini söylemesinin üzerine bugün FOX TV’de İlker Karagöz ile Çalar Saat programında “Ben işimi biliyorum sayın Özhaseki de işini bilsin. Mesela maçtan sonra prim dağıtmasın işini yapsın, Şehircilik Bakanlığı yapsın” dedi.

Trabzonspor evinde kayıp! Avcı mağlubiyetle tanıştı

Kaynak: TELE1