Bakan Dönmez’in “elektriği kesik değildi” dediği yurttaştan yanıt!

Yayın tarihi: 24 Nisan 2022 Pazar 11:40 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2022 Pazar 11:44 pm

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik zamlarını protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını öne sürmüştü. 20 gün önce elektriğinin kesik olduğunu söyleyen o vatandaş, Kılıçdaroğlu’nun evini ziyaret etmesinin ardından elektriğinin açıldığını söyledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” ifadelerini kullanan Bakan Dönmez’e, evin sahibinden videolu yanıt geldi. Elektriğinin 20 gündür kesik olduğunu söyleyen vatandaş, videolu paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu ve Kaymakamlığa teşekkür etti.

“UTANMAZLAR!”

Ziyareti sonrası elektriği açılan vatandaşın videosunu paylaşan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından  şu ifadelere yer verdi:

“Beşli çetenin bakanı önce “evimin elektriği kesik değilmiş” algısına girişti, sonra bu operasyon ortaya çıktı. Saraya çağrımdır! Karanlıktaki yoksulların elektriğini ziyaretimle açacaksanız; Allah’a yemin olsun ki hepsini ziyaret ederim… Ödeyin yoksulun faturalarını utanmazlar!”

Kılıçdaroğlu’ndan Bakan Dönmez’e sert yanıt: Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı!