Kılıçdaroğlu’ndan Bakan Dönmez’e sert yanıt: Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı!

Yayın tarihi: 24 Nisan 2022 Pazar 11:06 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2022 Pazar 11:10 pm

Elektrik zamlarını protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen evleri ziyaret etmeye devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği evlerden birinin elektriğinin kesik olmadığını ileri sürdü. Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Dönmez’e sert sözlerle yanıt verdi.

Elektrik faturasını ödeyememesi nedeniyle karanlıkta kalan evleri gündeme taşıyan Kılıçdaroğlu’na yönelik Bakan Dönmez, gittiği bir evin elektriğinin kesik olmadığını iddia eden bir paylaşımda bulundu. Dönmez, paylaşımında “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz?” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerinden Bakan Dönmez’e yanıt verdi.

“BU YAZDIĞIN YALANSA HEMEN İSTİFA EDECEK MİSİN?”

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği evlerden birinin elektriğinin aslında kesik olmadığını ortaya atan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ise Dönmez’e “Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!”