Bahçeli’den ‘erken seçim’ açıklaması!

Yayın tarihi: 14 Ocak 2023 Cumartesi 3:18 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2023 Cumartesi 6:21 pm

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erken seçim iddiaları ile ilgili konuşan Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki kampında açıklamalarda bulundu.

“BİZ SEÇİME HAZIRIZ”

Bahçeli, burada yaptığı açıklamada genel seçimlere ilişkin konuştu. Seçim tarihi konusunda değerlendirmeyi bekleyeceklerini söyleyen Bahçeli “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız” dedi.

“MECLİS’TEN GEÇMEZSE REFERANDUMA GİDER”

Türbanla ilgili anayasal düzenleme hazırlığıyla ilgili de konuşan Bahçeli, “Anayasa’nın 3 maddelik olan başörtüsü mevzusu perşembe günü komisyonda görüşülecek. Biz onları dikkate almadan yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı o değişikliği yapmakta kararlı. Meclis’te 400’ün üzerinde bir oyla çıkarsa çok daha sağlıklı olur ama olmazsa da bu sefer referanduma gitme hali doğar.” ifadelerini kullandı.

AKP’den bir erken seçim açıklaması daha

Ahmet Davutoğlu: Sinan Ateş cinayeti çözülmeden seçim atmosferi oluşmaz!